неділю, 25 жовтня 2020 р.

27 ПРИЧИН ЧИТАТИ КНИГИ ПРИЧИНА № 21

 Ти можеш зустрітися з письменником

Чи не в усі часи вважалося модним мати книгу, яку автор особисто підписав для тебе. Колись заради таких підписів вдавалися до справжніх махінацій. Дослідники стародавніх рукописів знаходять місця, де явно було стерто присвяту одній людині, а зверху написано ім’я іншої. І це князі спеціально замовляли такі підробки, аби їх імена були в книзі!

Авторський підпис на обкладинці книги завжди був дуже цінний для фанатів творчості певного письменника. Тож вони вели на них полювання.

Зараз зустрітися з твоїм улюбленим автором набагато простіше, ніж це було колись. На сьогодні проводяться літературні зустрічі, презентації книг, де виступає цікавий тобі письменник.

Ти можеш відвідати такий захід з батьками. Після публічного виступу можна підійти до автора і поговорити з ним, якщо тебе щось цікавить. А якщо ти візьмеш із собою його книгу і попросиш її підписати, то він залюбки поставить свій автограф. Ще й зазначить, що ця книга – спеціально для тебе, напише на ній твоє ім’я та дату зустрічі.

Таким чином ти отримаєш багато позитивних емоцій і книгу, підписану автором для тебе. І жодних ганебних підробок, які колись робили книзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар