понеділок, 19 вересня 2016 р.

Подорож у казку


      Цікавий, чарівний світ казки… Упродовж віків казки були і залишаються чарівними проповідниками доброти і милосердя, вони навчають дітей та дорослих бути чесними, справедливими, добрими, допитливими.
 Саме казковим історіям у бібліотеці було приурочена ігротека «Подорож у казку». Учні 4-А класу НВК-гімназії №2 з цікавістю переглянули сторінки улюблених книжок, зустрілися із казковим героями і, звичайно, побачили, як, у котрий раз, перемагає добро, а зло зникає назавжди.
Особливу увагу звернули на соціально-побутові казки. Їхні герої, потрапляючи у надзвичайні ситуації, виявляють надзвичайні якості: небачену хоробрість, дивовижний розум, нечуване благородство. У цих казках завжди перемагають бідні, скривджені. Але чесні, розумні й працьовиті герої.
 Учні не тільки приймали участь у іграх, підготовлених працівниками бібліотеки, а й мали можливість ознайомитись з казкою «Мудра дівчина», яку досить вдало  переказала Саврацька Марійка, учениця цього класу.
 
  Цікавим виявилась гра «Фотооко», де дітям було запропоновано швидко прочитати заготовлені слова, намагаючись якомога більше їх запам’ятати та скласти речення. Вражаючим стало те, що у дітей виходили цілі міні-казки, до того ж усі не схожі на інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар