суботу, 2 лютого 2013 р.

«Дитячі посиденьки» частішають




  Як ми раніше розповідали, при бібліотеці розпочав роботу гурток «Дитячі посиденьки». Початок його роботи виявився успішним, можна сказати навіть несподівано успішним. Діти настільки зацікавились технікою ізонитки, яка була презентована на занятті, що вирішили збиратись частіше. Тому гурток, який спершу планувався як щомісячний, відтепер проходитиме раз в тиждень, а саме в п’ятницю. 

Не відкладаючи в «довгу шухляду», гуртківці зібралися одразу у найближчу п’ятницю, щоб продовжувати знайомитися з ізониткою. До того ж принесли виконані домашні завдання. Дехто вже практично оформив виріб за допомогою цієї техніки, дехто ще тільки освоюється у такій творчості. Але найприємнішою новиною зібрання було збільшення числа учасників гуртка. Деякі читачі, які прийшли у бібліотеку аби просто взяти чи здати книгу, зацікавлювалися дійством і самі прилучалися до роботи.
Поки що «Дитячі посиденьки» незмінно веде Ірина Волошина. Бібліотека завдячує цій студентці, оскільки вона знайомить дітей з різноманітними техніками на волонтерській основі. Крім ізонитки, Ірина творить також за допомоги бісероплетіння, квілінгу, звичайної вишивки (до речі, її роботи незабаром будуть презентовані на виставці в нашій бібліотеці) і планує надалі зацікавлювати дітей різними формами мистецтва.    






Немає коментарів:

Дописати коментар