четвер, 23 травня 2024 р.

Вибір професії - вибір життя

 Вибір професії

👨🚒👩🏫👩🔧👮♀️– важливий крок в житті кожного підлітка, адже від цього залежить подальше життя. В наш час з’явилось досить багато нових сучасних професій👷♀️🧑🎤👩✈️, але головне – самостійно зробити правильний вибір. Адже вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками,👫 перед суспільством, та найголовніше – перед собою. 🧍Відповідальність перед собою,🧍 мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій життєвий шлях і ним йти.
Саме тому працівники бібліотеки📚 провели міні тренінг «Вибір професії – вибір життя» 🧑🏫👩🏭👨🎓 для учнів 8 – В класу Барського ліцею № 2. В ході заходу школярі🧒👧 визначали фактори та помилки під час вибору професії, працювали над стратегією вибору професії та знайомилися з різними сучасними професіями.👩🔬👩🎨👩✈️
Також восьмикласників ознайомили з онлайн-платформою «Дія. Освіта», де кожен громадянин може безкоштовно опанувати не тільки цифрові навички за новим сучасним форматом, а й детальніше дізнатися про найсучасніші нові професії, переглядаючи освітні серіали.








Немає коментарів:

Дописати коментар