пʼятницю, 10 вересня 2021 р.

Осінь така мила...

🌞🌞Впевненими кроками до нас у гості завітала чарівна красуня осінь. 🍁🌻🍁А разом з нею - перший холодний вітер, дощ, похмура погода, запах яблук та шелест яскравого листя, які змушують нас задумуватись і посумувати за теплими літніми днями.

🍂🍄🍁Цю пору називають багатою або щедрою за її дари. І не дивно, адже осінь — час збору врожаю пшениці, картоплі, кукурудзи, гарбуза, моркви, буряка, капусти та інших овочів.🥔🍎🍠 Це саме час для пізніх яблук, соковитих і ароматних, які зберігаються цілу зиму. Дозрівають груші, виноград, усіма улюблені баштанні культури — кавуни та дині.🍐🍉🍇

📚📖📚Любов до цієї чудової пори надихнула працівників бібліотеки на створення яскравої осінньої композиції та книжкової виставки-інсталяції «Осінь така мила…».

На виставці представлені книги з оповіданнями, віршами, казками українських і світових письменників, народними прикметами, прислів’ями та загадками про осінь, що дасть відчути всю урочисту красу і щедрість цієї пори року.
🍎🍐🍇
Усі охочі матимуть змогу зробити світлину біля осінньої композиції, на якій представлені овочі та фрукти – щедрі дари саду та городу, що приваблюють своїми яскравими барвами, дарують гарний настрій.


📖У вітрині бібліотеки різними барвами розквітла тепла осінь.🍇🍉🍎🌶🥕

Немає коментарів:

Дописати коментар