неділю, 4 жовтня 2020 р.

27 ПРИЧИН ЧИТАТИ КНИГИ ПРИЧИНА № 19

 Ти можеш писати унікальну книгу


Дослідники кажуть, що в літературі можна виділити лише 30 сюжетних ліній. І усі мільйони книжок, що існують в світі, всього лиш перебирають ці варіанти у різних комбінаціях.

Є та завжди було багато письменників, про твори яких люди ніколи не чули. Це тому, що їх книги дуже схожі на книги інших авторів. Дуже часто письменники вважають, що вони написали унікальний, неповторний твір. Але коли збираються його опублікувати, виявляється, що існує безліч дуже схожих історій. І навіть якщо їх книги видають, вони дуже часто губляться серед книжок з подібним сюжетом.

      Проблемою багатьох письменників до сих пір залишається те, що вони не читають книжки інших авторів. Мовляв, навіщо витрачати на це час?

     Але якщо ти читатимеш чужі твори, ти знатимеш, як і про що пишуть інші люди. Можливо, саме тоді у тебе з’явиться ідея неповторної історії, яка вразить читачів усього світу. І ніхто не скаже, що у ній є моменти, списані з інших книг.

     

     Орієнтуючись у творах різних письменників, ти зможеш виробити свій унікальний стиль. І ніколи не потрапиш у ситуацію, коли виявляється, що начебто новий твір є копією багатьох попередніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар