середу, 2 вересня 2020 р.

27 ПРИЧИН ЧИТАТИ КНИГУ ПРИЧИНА № 16

 Ти можеш порівняти книгу і фільм

Зараз дуже популярними є екранізації книг. І разом з тим розповсюджуються думки, що після перегляду фільму читати книжки немає сенсу. Але якщо звернутися до відгуків на фільм, неодмінно знайдуться скарги від фанатів книги. Особливо на те, що до фільму не потрапило багато цікавих моментів з твору. Іноді навіть деяких героїв немає!

Часто люди судять книгу, спираючись на фільм, або ж фільм, спираючись на книгу. Але це не дуже правильно, адже негативне чи позитивне враження може справити як авторське слово, так і постановка режисера, гра акторів.

Тому необхідно прочитати книгу, і подивитись фільм. Порівняти їх, дізнатися, що цікавіше. Простежити , які сцени було знято чітко за текстом, які змінено, які прибрано взагалі. Можливо, в фільмі будують додані епізоди, яких в книзі не було. Порівняння оригіналу та екранізації може стати ще більш захоплюючим, якщо  залучити до обговорення друзів чи рідних.

Звісно, всі люблять казати, що книга краще. Але це не завжди так, існують винятки. Тому варто про них дізнатися. Адже наш погляд на книгу та її екранізацію є унікальним.

Немає коментарів:

Дописати коментар