вівторок, 11 серпня 2020 р.

27 ПРИЧИН ЧИТАТИ КНИГУ ПРИЧИНА №13

Електоронні книжки легко носити з собою 

Убагатьох музеях можна побачити одну цікаву річ, яка нагадує невеличку шафу.  Вона не висока і містить багато шухлядок. Без пояснень екскурсовода важко зрозуміти, що це спеціальна валіза для книг. Така собі пересувна міні - бібліотека.

Відправляючись в дорогу, люди могли взяти із собою книжок більше, ніж зараз беруть всіх інших речей загалом. Чи читали вони ті книжки? Точно невідомо, та, скоріш за все, читали. Інакше який сенс тягти за собою таку важку шафу?

В епоху технологій подібну роблему вирішено. Від тягання набитих книжками валіз врятує електронна книга. Цей пристрій дійсно дуже зручний, коли вирушаєш у поїздку і хочеш взяти із собою декілька книжок. На карту памяті хоч ціла бібліотека влізе! Також  можна читати книжки в електронному вигляді з мобільного телефону.

Однак не треба забувати, що паперова книга створює особливу атмосферу: собливий аромат, особливі кольори, особливе розміщення тексту та картинок на сторінках. І твір тоді стає особливим. Якщо не йдеться про подорож, то краще все таки надавати перевагу паперовій книзі .

Немає коментарів:

Дописати коментар