середу, 26 серпня 2020 р.

ПРИЧИН ЧИТАТИ КНИГУ ПРИЧИНА № 15

 Ти можеш створювати цитатники

Довгий час побутувала мода на альбоми. В них друзі могли просто написати один одному кілька теплих слів. Хлопці та дівчата приділяли своїм альбомам багато уваги. Це були не просто блокнотики з рядочками літер. Усі записи прикрашалися малюнками, візерунками, засушеними квітами та листочками. Прохання написати щось в альбомі було справжнім виявом дружби.

Дуже часто в альбоми записувалися улюблені вірші, крилаті вирази, цитати з книг. З одного боку, таким способом думки, почуття укладалися в красиву форму, а з іншого – це було свідченням освіченності людини. Адже щоб процитувати якийсь твір, його треба було прочитати.

Зараз навряд тобі запропонують написати кілька рядків в альбомі. Але мода на цитати не минула. Просто паперові сторінки, що на них писали пером, замінилися електронними профілями в соцмережах. Сьогодні цитати користуються популярністю в Інтернеті. Досить часто з них роблять окремі пости, їх зручно ставити в статуси.

Читаючи самостійно, мождна створювати власні виписки цитат в необмеженій кількості. Так можна й створити свою спільноту з цитатами, що регулярно поповнюватиметься новими унікальними постами. А унікальність – це шлях до популярності!

Немає коментарів:

Дописати коментар