четвер, 28 листопада 2019 р.

Хвороба, що вбиває

Сьогодні, напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, для учнів 9  Б класу загальноосвітньої школи № 1 працівники бібліотеки провели годину - застереження «Хвороба, що вбиває».


Цей день присвячений проблемі профілактики ВІЛ/СНІДу, адже ця хвороба –є одною з найважливіших  і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці ХХ сторіччя. І прикро те, що ми, як і багато років тому,  не хочемо повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного. Саме в цьому намагались переконати своїх користувачів   бібліотекарі під час заходу.   Також,  школярі дізналися про історію виникнення СНІДу, з’ясовували чим відрізняється ВІЛ від СНІДу, розглядали шляхи передачі вірусу,  добирали аргументи негативного та толерантного ставлення до хворих на СНІД,  знайомилися з простими правилами безпеки.

 Для відвідувачів бібліотеки організована книжкова виставка «Майбутнє без СНІДу»,  яка надасть можливість  поповнити їх  знання  про необхідність здорового способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар