середу, 19 грудня 2018 р.

Свято Миколая

 День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Тож у цей день працівники бібліотеки підготували для п’ятикласників Барського ліцею № 2 цікаве та змістовне свято.
Школярі  почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя. Виконуючи вправу «Скарбничка добрих вчинків» та розігруючи ситуації із життя, діти вчилися розрізняти добрі й погані вчинки.  Ділилися своїми враженнями, як чекали свята та які подарунки отримали від святого Миколая.



Також для всіх присутніх були організовані цікаві розваги та ігри. Діти читали вірші, розгадували загадки та кросворди, інсценізовували казку «Рукавичка з WI-FI», за що отримали солодощі, які люб’язно нам надала мати Ростислава Кирковського. З гарним настроєм, незабутніми емоціями та, звісно, подарунками залишили школярі бібліотеку.
Отже, дива трапляються! І ми сподіваємось, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім нам ще багато радості і справжніх чудес!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар