вівторок, 26 квітня 2016 р.

Україна та Європейський союз: рух до спільного майбутнього

Нагадуємо, що з квітня при бібліотеці розпочав свою роботу Пункт європейської інформації за проектом ВГО "Українська бібліотечна асоціація" та програми ЄС "Еразмус+". Крім консультацій з різноманітних питань європейської тематики, при пункті будуть проводитись різноманітні інформаційно-дозвіллєві заходи.
Щодо останнього, то рух уже розпочався. Сьогодні було проведено першу інформаційну годину за темою "Україна та Європейський союз: рух до спільного майбутнього". Загалом заплановано цілий цикл подібних заходів для старшокласників та студентів міста.
 
 
Учасниками сьогоднішньої інформаційної години стали учні 10 класу зі школи №1. До їх уваги було запропоновано три змістові блоки про історію Європейського Союзу, інтеграцію України в Співтовариство та європейські цінності. Таким чином, діти якомога повніше ознайомились взагалі зі структурою організації та напрямками її діяльності, дізнались про етапи інтеграції та розширення ЄС, згадали євроінтеграційний поступ незалежної України, а також подискутували про цінності українців та європейців.  

Немає коментарів:

Дописати коментар