вівторок, 15 вересня 2015 р.

Зустріли Польщу у своєму місті

У рамках проекту "PL+UA=EU. Польсько-українські зустрічі на шляху до об’єднаної Європи" в нашій бібліотеці відбулася інтерактивна зустріч. Вона зібрала в читальній залі різновікову аудиторію барчан, серед яких переважаючу кількість все ж складала молодь - помітне зацікавлення можливостями навчання за кордоном. Саме для них представники польської сторони залишили у бібліотеці декілька інформаційних буклетів про різні університети та книги, які дозволять краще ознайомитися з історією та культурою Польщі. Крім цього власними позитивними відгуками поділився барчанин Богдан, який вже другий рік навчається у сусідній країні.
 

Також, як і анонсувалось, присутні мали змогу познайомитись зі специфікою польської мови. Наприклад, взяти участь у конкурсі на краще читання польських скоромовок та отримати заохочувальні призи.
І найголовніше - інтерактивна зустріч мала на меті перш за все знайомство з культурою, досвідом та можливостями навчання в сусідній країні. Хто ж хоче більше дізнатись в цьому напрямку - може долучитись до різних проектів товариства «Інтеграція Європа-Схід».

Немає коментарів:

Дописати коментар