четвер, 25 квітня 2013 р.

Радіємо успіхам друзів

  



    12 років поспіль проходить районна виставка творчості і талантів молоді з обмеженими фізичними можливостями "Повір у себе", на якій представляли свої роботи 65 учасників в номінаціях: образотворче мистецтво (декупаж, квілінг, малюнок), декоративно-прикладне мистецтво (вишивка бісером, хрестиком), а також роботи з природнього та підручного матеріалів.


    Відрадно те, що ця молодь проявляє себе у різних видах діяльності: пишуть та декламують вірші, оповідання, співають, приймають участь в параолімпійських видах спорту.
    Велику кількість робіт у конкурсі представили вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест», якому 12 квітня виповнилося 5 років із дати його створення. Вони знайшли багато друзів,  серед яких є волотерський загін Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського "Дзвіночок" та загін "Еверест" Барської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4.
   Хочеться сказати, що друзями вихованців є й працівники дитячої бібліотеки, які вже певний час співпрацюють з цетром, і не могли з ними не розділити радісні хвилини успіху.

 

















Немає коментарів:

Дописати коментар