пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Афганістан: чужа війна

    14 лютого, напередодні відзначення 25-річчя виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав у бібліотеці відбувся урок мужності «Одвічний біль Афганістану». На урок були запрошені воїн-інтернаціоналіст Віктор Михайлович Кашуба та учні 9-А класу НВК-гімназії №2 .    Розповіді Віктора Михайловича про страшні реалії війни перенесли присутніх в атмосферу вірності військовому обов’язку та доблесті воїнів, що дали присягу Батьківщині. Поетичні рядки та відеосюжет що прозвучали на зустрічі, не залишили байдужим жодного старшокласника, ще раз нагадавши, якою жорстокою була війна.
     На завершення зустрічі присутні вшанували світлу пам'ять тих, хто віддав своє життя увійшовши в безсмертя, хвилиною мовчання.
    Школярі  висловили Віктору Михайловичу глибоку шану та повагу мужності і самовідданій праці. Побажали, щоб життя під мирним українським небом було наповнене щастям, здоров’ям і впевненістю у майбутньому дні.
    А також в читальному залі бібліотеки оформлено виставку-інсталяцію «Незабутній біль війни».   Головна ідея якої - вшанування мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку воїнів-інтернаціоналістів, призваних до лав Радянської Армії з України.
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар