четвер, 13 лютого 2014 р.

Свято закоханих

    Свято Святого Валентина з нетерпінням чекають усі закохані, воно сповнює надією і романтикою серця всіх людей, залишає після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички, що такі дорогі серцю.  Слова любові, подяки, підтримки та інші романтичні побажання переносять на папір і дарують коханим, близьким та друзям у вигляді листівки-валентинки.
   13 лютого відбулося справжнє свято дружніх сердець під назвою «Подаруй своє серце другу», яке влаштували бібліотекарі разом з учнями 3 – А класу НВК-гімназії № 2..
    Учні дізнались про історію та традиції святкування Дня Закоханих у різних країнах та взяли участь у різних конкурсах: давай знайомитися,  любов з першого погляду,  хлопці провели аукціон ніжних слів, активно брали участь у конкурсі «знайди прищіпку» та "танець з кулькою" насміялися у конкурсі «поцілуночки». Школярі отримали величезне задоволення та масу позитивних емоцій, а на додачу ще й валентинку від працівників бібліотеки з написом «Я люблю свою бібліотеку».
   А також  до Дня Святого Валентина у читальному залі бібліотеки приурочена книжкова виставка «Мелодія двох сердець». На ній представлені книги та журнали з історією появи свята закоханих, з легендою про Святого Валентина, особливостями відзначення свята у різних країнах світу. Крім книг на виставці була представлена й валентинка у вигляді серця — атрибут свята всіх закоханих.










 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар