середу, 8 вересня 2021 р.

Магія слова і пензля

    Якщо людина талановита, то вона талановита у всьому. Адже талант – це те, що людина полюбляє робити найбільше і від чого отримує задоволення. До таких людей без сумніву відносяться творчі та багатогранні особистості Анна Ольшанська та Ксенія Крилова. Саме з ними, 7 вересня, відбувся літературно-мистецький захід, учасниками якого було старше покоління відвідувачів бібліотеки та студенти Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського разом із викладачами Січко Т.Й. і Підгорною Н.В.


    Захід розпочала Анна Ольшанська, яка презентувала себе та свої твори мистецтва.  Процес малювання художниця  черпає натхнення від улюбленого заняття з кіньми, адже маючи домашню міні-конеферму та затрачаючи багато часу ремеслу кінного наїзника, вона знаходить час на написання картин.
    Далі присутні мали можливість ознайомитися з творчістю молодої письменниці Ксенії Крилової. До написання творів її спонукав переїзд зі столиці до Вінницької області. Як говорить Ксенія: «Ставши ближче до людей і природи, я почала помічати цікаві речі, якими не могла не поділитися. Повчальні казки з краплиною гумору мали місце у реальному житті, тож читаючи їх можна доторкнутись і пізнати те, що можливо не помічали». На згадку про зустріч Ксенія для читачів бібліотеки подарувала книги «Пригоди дядька Луки» та «Скрытый в облаках».

    Насамкінець Раїса Григорівна Орлюк – поетеса старшого покоління, зачитала свою поезію, на знак вдячності про зустріч.

Присутні на презентаційному заході оцінили майстерні здобутки гостей.

Немає коментарів:

Дописати коментар