середу, 20 березня 2019 р.

Книгоманія 2019

20 березня  у бібліотеці відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2019». Цьогорічне свято книги об'єднало 11 хлопчиків і дівчаток, закоханих у книгу  7-х класів з шкільних  бібліотек міста, які виборювали звання «Суперчитач 2019».


    А це було нелегко. Впродовж 2-х годин кожен учасник представляв себе, як самого ерудованого, свій читацький щоденник, розповідав про свою улюблену книгу  та  презентував відео, в якому ділився враженнями від прочитаних книг.

   Між виступами дітей, усім присутнім пропонувались послухати цікаві факти про представленого конкурсантами автора, а також відповісти на питання вікторини, підготовленої працівниками бібліотеки.

   Журі вразили смаки школярів, їх читацькі вподобання, знання творів сучасної української та зарубіжної літератури, а також начитаність, креативність та артистизм.

    Переможцями конкурсу стали троє учасників : Суконник Марія, Мельник Мирослава  – учениці 7-А класу Барського ліцею № 2, Шевцова Ангеліна - учениця 7 – А класу ЗОШ № 1, вони набрали найбільшу кількість балів та отримали звання Суперчитач 2019».

    Всі учасники конкурсу були відзначені дипломами, солодощами та подарунками від голови Барської міської ради.
  Конкурсні випробування завершено та не завершується мандрівка у світ літератури, такий широкий і цікавий. Мандруйте, відкривайте для себе нових героїв та нових авторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар