четвер, 19 лютого 2015 р.

Взаємні відвідини


Наша бібліотека надає послуги читачам не лише в своїх стінах, а й неодноразово вирушає в так звані «бібліотечні десанти». Результатами таких виходів іноді стають взаємні відвідини цілими класами книгозбірні. Саме так сталося нещодавно з 3-Б класом школи №3.
Ці діти ще першачками приходили на екскурсію до нас. За цей час вони помітно виросли, порозумнішали, визначились у власних книжкових інтересах та симпатіях. Тому нова зустріч обіцяла бути продуктивною. Врешті-решт, вона такою і стала. Цього разу діти більше ознайомилися з фондами бібліотеки, особливо з періодичними виданнями. Про деякі з журналів школярі вже знали (наприклад, «Пізнайко» чи «Котя»), але про більшість інших вони почули вперше.
Багато говорилось також про рідну нашу українську мову. Адже незабаром нас очікує відповідне свято. Діти пригадували вірші Тараса Шевченка та народні приказки, а працівники бібліотеки в свою чергу розповідали про етапи розвитку української мови та письма. Це водночас стало і підсумком насиченої екскурсії для школярів.

Немає коментарів:

Дописати коментар