вівторок, 31 січня 2017 р.

Подорож до країни Чудес



   Якщо спитати у дітей, які книжки вони люблять читати? - відповідь очевидна: казки, фантастичні історії, пригоди. Саме тому пригоди маленької дівчинки Аліси, які придумав англійський письменник Льюїс Керролл, користуються особливою популярністю у маленьких читачів..
 Тому, сьогодні ми продовжували знайомитись з творчістю письменника та його книгою «Аліса в країні Див».



   Для учнів 5-А класу школи-гімназії № 2 було влаштовано зустріч з  Оленою Олександрівною Разанцевою, художницею та вчителем образотворчого мистецтва при Барській музичній школі, яка написала серію картин по цій книзі, і власне які експонуються  у нашій книгозбірні.
 Олена Разанцева розповіла учням про деякі факти з історії написання книги письменником, поділилася своїми роздумами стосовно того, чому саме цій книзі вона віддала перевагу і яке враження справила книга на неї. Також Олена Олександрівна намагалась надавати відповіді учнів на запитання, які виникали у них під час розмови



  Знайомство з творчістю Керрола для п’ятикласників ще попереду,  але бажання поринути у країну чудес є майже у кожного. Адже, діти не тільки полюбляють читати пригодницькі книжки, але й самі фантазують, придумують свої захоплюючі історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар