вівторок, 23 грудня 2014 р.

Немеркнучі перлинки


Останні дні цього року для школярів пов'язані з підбиттям підсумків першого семестру та підготовкою до новорічних святкувань. А в бібліотеці ця пора характеризується регулярними фольклорними посиденьками, на яких діти згадують давні традиції та зразки народної творчості. А також беруть участь у різноманітних зимових забавах.

Подібні посиденьки нещодавно відбулись разом з учнями 4-А класу школи-гімназії №2 під назвою «Немеркнучі перлинки». Діти самі підготовили чимало матеріалів: зачитували колядки, посівалки, співали щедрівки, презентували власні малюнки на зимову тематику. Один школяр навіть підготував ціле повідомлення про те, як зустрічають Новий рік в різних країнах.


Не обійшлися посиденьки і без традиційних конкурсів та розваг. Відбулися змагання на спритність з паперовими сніжками, прикрашання дівчат-ялинок, розігрування казкових сценок. Завдання, пов'язані з жестами та мімікою, школярі діставали, лопаючи повітряні кульки.  



Наостанок кожен отримав невеличкі подарунки та взяв участь в умовному колективному феєрверку, запаливши бенгальські вогники. У цих іскорках промайнули події та емоції усього 2014 року. Але незабаром прийде Новий рік, уже 2015, а разом з ним з’являться нові звершення та нові щасливі миті.

1 коментар: