пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Свято Миколая вже прийшло до нас


Святий Миколай ходить не тільки по домівках дітвори, але й заглядає у заклади, де часто лунає дитячий сміх і де школярі проводять своє дозвілля. Одним із таких закладів є наша бібліотека. Цього року святкова традиція повторилося, і особлива увага Святого припала на учнів 3-А класу школи-гімназії №2.

Покровитель Миколай залишив учням чимало подарунків та цікавих завдань, про які розповів у невеличкому листі. Так, хлопчики спробували себе у ролі декораторів, наряджаючи дівчаток-ялинок «дощиком». Потім усі разом розгадували загадки, заповнювали кросворд та шукали ключове слово у ньому.
Зима не обходиться і без спортивних розваг. Діти змагалися у точності, намагаючись поцілити паперовими сніжками у відерця, а також у хокейній вправності, катаючи ті ж сніжки різками-клюшками.


Окремий блок розваг був пов’язаний із повітряними кульками. В одних із них були заховані завдання, які давали змогу продемонструвати свої акторські таланти (проспівати пісеньку, набравши в рот води; показати жінку, яка несе важкі сумки; жестами продемонструвати феєрверк тощо). А інші кульки діти прив’язували до ніг та намагались лопнути кульку товариша.
Пройшовши цілий ряд завдань, діти уповні заслужили на добрі подарунки. А щоб ніхто не залишився ображеним чи обділеним увагою – кожен школяр сам обрав сюрприз із чарівної шапки святого Миколая. 

Немає коментарів:

Дописати коментар