вівторок, 24 червня 2014 р.

Бібліотечний килимок


  Літо триває, і час літнього відпочинку у дітей ще триватиме довго, тому у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.  В бібліотеці продовжується розважально-дозвіллєва програма "Муза мандрівок кличе". 24 червня у бібліотеці організовано  "Бібліотечний килимок" з голосного читання казок українського дитячого письменника і поета Богдана Йосиповича Чалого, автора славнозвісних казок про Барвінка та Ромашку, якому  ми відзначаємо 90 років від дня народження.
     Веселі, поетичні віршовані казки Богдана Чалого полюбляють юні читачі. Та й це і не дивно. Адже у них ідеться про щиру дружбу та відданість, про взаємовиручку, про перемоги відважного Барвінка та його друзів над злими, темними силами. Саме за  казку "Барвінок і весна", Богдану Чалому присуджено  почесний диплом імені казкаря Г.Х.Андерсена на ХІУ конгресі Міжнародної ради по дитячій та юнацькій літературі. Саме з цього приводу  бібліотекар Оксана Сергіївна познайомила дітей з життєвим та творчим шляхом Богдана Чалого та прочитала один з розділів «Сто пригод  Барвінка та Ромашки».
 У бібліотеці  презентовано книжкову виставку "Безмежно відданий дитинству" по творчості письменника.
      А також,  користувачі бібліотеки матимуть можливість використовувати «Бібліотечний килимок»  для читання журналів і книг, грати у різноманітні настільні та рухливі  ігри, пробувати себе у ролі маленьких художників та співаків, приймати участь у  різних  вікторинах та майстер-класах протягом усіх літніх канікул, адже тут завжди раді своїм маленьким відвідувачам.








Немає коментарів:

Дописати коментар