середу, 29 травня 2013 р.

Будинок, в якому живуть книги


   Книга -  велике диво, створене людиною. Ще не вміючи читати, ми розглядали малюнки до казок, слухали цікаві історії, які читали нам батьки. Щодня маємо справу з книгою в школі та вдома. Про все ми дізнаємося з книг. За допомогою них ми можемо зазирнути навіть у майбутнє, а також дізнатися, якими були давні цивілізації.

 О тож, по закінченню навчального року протягом тижня на екскурсії до нашої бібліотеки завітали школярі усіх шкіл міста. Вони мали можливість  пройтися вулицями нашого "книжкового містечка" - бібліотеки. Заглянути до "чарівних кімнат" - стелажів, на яких живуть наші друзі  - книжки.
    Діти дізналися про походження слова "Бібліотека", з розстановкою літератури в бібліотеці, з її фондами; історією створення книги та  правилами поводження з нею, а також бібліотекарі розповіли про те, як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. По закінченню екскурсій діти з радістю приймали участь у розважальній-ігровій програмі  «Подорож у країну казок».
  Школярі залишились задоволені від зустрічі з книгою, адже вони зрозуміли, що в бібліотеці можна не тільки отримати знання, але й цікаво провести своє дозвілля.



Немає коментарів:

Дописати коментар