вівторок, 19 березня 2013 р.

Барвінку - 85 !


    На сьогоднішній день  для української дітвори  видається чимало журналів: «Барвінок», «Дивосвіт», «Пізнайко», «Соняшник» тощо. Багато з яких передплачує наша бібліотека. Користувачі нашої книгозбірні полюбляють читати журнали і це дуже добре, бо журнал розважає, і навчає. Одним найпопулярнішим журналом є «Барвінок», який у останні дні січня святкував свій ювілей, йому виповнилося 85 років. Він один із „найстаріших” в  Україні дитячих журналів.  А це означає, що його читали не лише наші батьки, а й бабусі і дідусі. Справді, «Барвінкова родина – вся Україна!»

     Скільки в ньому всього цікавого! Тематика рубрик сучасного „Барвінка” надзвичайно різноманітна: „Хто? Що? Як? Де? Коли? й Чому?”, „Що в імені твоєму?”, „Ми любимо читати”, „Марочка від поштарочки”, „Банк усіляких цікавинок”, „Принцеса”, „Наш скарб – рідна мова”, „Роботоленд”, „З торбинки дядечка запитальника”, „Це твоя Україна”, „Клуб „Форвард””, „Книга золотих казок”, „Місто ідеальних взаємин”, „Чи правда, що...”, „Літературний конкурс” та інші. І кожна з них дає відповіді на різноманітні запитання читачів, а також на сторінках журналу друкують листи читачів, конкурси, улюблені казки, хитромудрі завдання для читачів.
     До ювілею журналу «Барвінок»  працівники  книгозбірні підготували виставку-бенефіс «Про все на світі і про тебе», розділами якої є рубрики журналу, а саме «Банк усіляких цікавинок», «Це твоя Україна», «Секретні файли», «Перехрестя веселих забав», «Балакучий Мотя», ознайомившись з якою ви дізнаєтесь багато нової, цікавої та корисної інформації
     2013 рік  для «Барвінка»  є особливим. У ньому  підготовлені різні несподіванки, незвичні акції  з призами, яких буде дуже багато! Отож не барись, приходь до бібліотеки та читай журнал «Барвінок»!

Немає коментарів:

Дописати коментар