четвер, 14 лютого 2013 р.

День Святого Валентина

 
        14 лютого  весь світ святкує День Святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в нашій бібліотеці  вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні, а особливо учням 3-В класу НВК-гімназії №2, для яких була проведена святково-розважальна програма «Подаруймо любов один одному ».


        Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей класу. Бібліотекар Оксана Сергіївна Філіпова познайомила їх з історією виникнення свята та  традиціями його святкування в різних країнах світу.
      Для учнів також були проведені різноманітні конкурси, які зацікавлювали всіх присутніх : «Кохання з першого погляду», «Аукціон ніжних слів», «Знайди прищепку», «Танець з кульками». Діти залюбки прикрашали дерево кохання, на яке вішали сердечка зі своїми побажаннями бібліотеці.
       На уроки школярі пішли в піднесеному настрої , отримавши валентинку за участь в  заході.
       Також до Дня Святого Валентина читачам нашої книгозбірні представлена  книжкова виставка «Серце, що кохає», завдяки якій вони можуть ознайомитися зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі - Любов.










 

2 коментарі:

  1. Цікаве та веселе у Вас святкування вийшло. Дивлюсь, діткам все сподобалося. Молодці, колеги!
    А я в свою чергу вітаю Вас з святом Валентина, бажаю, щоб любов та щастя ніколи не минали Ваших осель!

    ВідповістиВидалити
  2. Обличчя в учасників сяють від радості, а це означає, що свято пройшло на славу, і мабуть кожний з них зустрів свою "валентинку".

    ВідповістиВидалити