середу, 6 лютого 2013 р.

Коли душа співає




Січень місяць у закладах освіти та культури Вінниччини, зазвичай, присвячується пам’яті видатного гумориста Анатолія Гарматюка. Проводиться ряд літературно-мистецьких заходів, вінцем яких є конкурс гумору та сатири «Вінницька гуморина», що відбувається уже сьомий рік поспіль. Не залишаються поза увагою подібних дійств і у Барському районі, адже саме на цій землі народився відомий майстер гумору.

Традиційно у нашій книгозбірні пройшли Гарматюкові читання на тему «Усміхніться, люди добрі». В ході них читачі ознайомилися з творчістю письменника-гумориста за допомогою підготовленої презентації. Особлива увага була зосереджена на автобіографічній книзі «Миті життя гумориста і сатирика Анатолія Гарматюка». Адже вона зібрана з цікавих спогадів письменника, а хто ж ще краще розповість, як не власне автор про себе.
Далі школярі з притаманним їм артистизмом та, не боячись цього слова, професійністю, читали гуморески письменника, отримуючи при цьому насолоду і даруючи приємні хвилини радості усім присутнім.
До уваги користувачів у бібліотеці також було організовано книжкову виставку, на якій зібрані твори Анатолія Гарматюка, що наявні у фонді бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар