пʼятницю, 8 червня 2012 р.

Вмійте природу любити



     До всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, який щороку 5 червня звертає увагу людей на проблеми екології і проводиться під егідою Організації Об'єднаних націй  в більшості країн світу як на державному рівні, так і на рівні невеликих колективів, шкіл, дворів, кварталів поводяться різні заходи. Головна  мета свята - стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.



      На урок  доброти "Вмійте природу любити", що вiдбувся  у  бiблiотецi у цей день, завітали школярі літнього табору ЗОШ№2-гімназії, на якому йшла розмова  про значення охорони навколишнього середовища, про нас – людей, які нищать природу: зривають квіти, руйнують пташині гнізда, ламають дерева, забруднюють водойми, повітря, щоб тільки задовольнити свої забаганки, збагатитися.
     Діти з цікавістю слухали  розповіді про природу, різні цікавинки про тварин, а також мали можливість проглянути  мультфільм «Бережіть природу».
     Також для дітей бібліотекарі підготували  презентацію  журналу «Барвінок»  та запропонували прийняти участь у розважально-ігровій програмі на природничу тематику.





2 коментарі:

  1. Тема екології і охорони природи дуже важлива на сьогоднішній день . І дуже важливо бережно до неї ставитись . І зберегти нашу планету Земля для майбутніх поколінь .

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже добре,що діти бережуть і шанують природу, тому ця тема актуальна на сьогоднішній день, побільше би таких заходів і світ би став безпечнішим

    ВідповістиВидалити