пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Вітальна Валентинка

 У переддень гарного романтичного свята – Дня святого Валентина та Міжнародного дня дарування книг, які відзначаємо 14 лютого, відбулась зустріч працівників книгозбірні з учнями першого класу Барського ліцею № 2 (класний керівник Гриньова Алла Віталіївна). Насамперед школярам розповіли про Книжкове містечко – Бібліотеку, його жителів, познайомили з правилами поводження у  бібліотеці і правилами користування книгою, ну і звісно запросили дітей стати читачами книгозбірні.


Далі діти дізнались про історію та традиції святкування Дня святого Валентина та навчались  робити своїми руками святкового равлика, який гадаємо стане чудовим подарунком для тих, кого вони так сильно люблять. Адже приємно отримувати подарунок, який зроблений власними руками рідних і люблячих людей.


    Найпоширенішим подарунком у День святого Валентина є «валентинка». Тому для інших відвідувачів книгозбірні проведено майстер-клас по виготовленню святкової вітальної листівки - «валентинки».

Використовуючи кольоровий папір та усі можливі підручні матеріали, учасники майстер-класу старанно виготовляли різноманітні вітальні листівки, гарно їх оздоблювали, проявляли фантазію, намагались зробити свої листівки особливими, неповторними, демонструючи при цьому свої смаки та вміння. Тож кожна робота була оригінальна і прекрасна по своєму.

Немає коментарів:

Дописати коментар