понеділок, 22 червня 2020 р.

27 ПРИЧИН ЧИТАТИ КНИГУ ПРИЧИНА № 7


 Ти можеш обрати оформлення книги
      В епоху рукописів книги часто існували в одному примірнику. Як її написали, як прикрасили, так вже воно й було. Друковані книги випускали лише один раз: видали одну серію книжок, що виглядали однаково, і все.


     Люди не мали можливості обрати книгу з приємним для них оформленням. відомо, що малюнок на обкладинці, розмір літер, ширина та довжина сторінки дуже сильно впливають на сприйняття твору. На жаль, дуже довго на це не зважали. Головне дати читачу текст, а наскільки він привабливий – не важливо.
       Зараз ситуація докорінно змінилася. книги видаються у різних варіантах оформлення. Це стається тому, що одні й ті самі твори можуть видавати різні видавництва. Але буває, що одне підприємство випускає книгу в різних варіантах, щоб читач міг обирати.


Є книги, які призначені для швидкого прочитання. Вони виглядають не дуже якісно, проте вони недорогі. Ті ж самі твори можуть бути у вишуканому оформленні – такі книги можна комусь подарувати.
 Сьогодні маємо можливість обрати книгу, яка найбільше до вподоби. Усе це для того, щоб можна було оцінити твір, а не розлюбити його з першого погляду через некрасиву обкладинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар