пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Бібліотека просто неба

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек наша книгозбірня перемістилась на прилеглу площу, щоб усіх прохожих познайомити з багатющим світом друкованої літератури та різноманіттям занять, які можна здійснювати при закладі. Імпровізоване книжкове містечко просто неба було наповнене численними міні-локаціями, де кожен читач мав змогу знайти щось до душі. Творчі особистості могли спробувати себе у проектуванні бібліотеки мрії, вправляючись у малюнку на асфальті. Любителі головоломок намагались вирішити логічні завдання та отримати за це солодкі подарунки. А для справжніх поціновувачів літератури працювало спеціальне бібліокафе, меню якого складалось з закуски (веселих книг для відпочинку), фірмової страви (визнаних книжкових бестселерів) та десерту (літератури казкового спрямування).
 


Прикрасою бібліотеки просто неба стали мистецькі локації: виставка робіт вихованців художньої студії «Моя картина» (керівник – Надія Іванисько) та серія графічних полотен авторства Олени Рязанцевої, присвячена роману «Аліса в країні Чудес» Л. Керрола. До цієї книги читачі мали змогу самостійно створити обкладинку, використовуючи фантазію та застосовуючи заготовлені основи.
 

Старші відвідувачі локацій знайомились з роботою книгозбірні завдяки друкованим матеріалам: буклетам, путівникам про напрями та форми діяльності закладу. Дивлячись, як діти бавляться, малюють, читають на території книжкового містечка, дорослі переконались, що бібліотека – це саме те місце, де їхні чада можуть змістовно проводити дозвілля та отримувати нові знання. І ми, як працівники книгозбірні, будемо і надалі працювати, щоб кожен читач міг себе почувати тут якомога комфортніше.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар