середу, 19 липня 2017 р.

Святині українського народу

 В 2017 році виповнюється 25 років з часу затвердження Верховною Радою України блакитно-жовтий прапор Державним прапором України, Тризуб як малий герб України, вважаючи його елементом великого Державного герба України та ухвалення Державного гімну України (затверджено музичну редакцію, автор музики – М. Вербицький). 
 З нагоди цих дат та в рамках святкування Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України в бібліотеці   оформлено книжково-ілюстративну виставку - експозицію  «Святині українського народу».  Література представлена на виставці розповідає про найбільш яскраві сторінки багатовікової історії України та історії становлення української символіки.


 Біля виставки проводяться бесіди, перегляди літератури та години спілкування, під час яких бібліотекарі знайомлять відвідувачів  з яскравими сторінками історичного минулого нашої Батьківщини, з історіями створення та утвердження державної символіки, становлення українського Прапора, його символічним значенням та й взагалі цікавими фактами та визначними подіями невідомої й відомої України.
 Завітавши до читальної зали бібліотеки, ви почерпнете багато корисної інформації з історії нашої держави.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар