середу, 23 листопада 2016 р.

Разом до життя

На днях у вітрині нашої бібліотеки було відкрито нову виставку творчих робіт барчан. Але, на відміну від інших попередніх експозицій, нинішня виставка - особлива, адже її мета полягає у допомозі онкохворим дітям Барського району. 


Благодійна ініціатива "Разом до життя" уже декілька років реалізується за ініціативи директора Барського РЦ СССДМ Тетяни Шароградської. Усі роботи, виставлені на виставці, мають стартову ціну, яка, звичайно, за бажання покупця може бути збільшена. Завершальний аукціон відбудеться в рамках однойменного благодійного вечора 1 грудня о 17:00 в Будинку культури. До речі, усі кошти з квитків теж підуть на допомогу діткам. 


Отож, закликаємо усіх небайдужих відвідати виставку, по можливості придбати картину, фотосвітлину чи вишиту сорочку, а також завітати 1 грудня на вечір. Крім власне допомоги, ви матимете змогу насолодитись виступами талановитих артистів: Миколи Янченка, Дмитра Бабака (переможець конкурсу "Х-фактор"), Сашка Подоляна (фіналіста шоу "маленькі гіганти") та інших. 

Немає коментарів:

Дописати коментар