середу, 29 жовтня 2014 р.

Виставка картин А. Ольшанської


З 28 жовтня у вітрині та залі бібліотеки експонується виставка місцевої художниці Анни Ольшанської «Коні – поезія в русі…».
Як бачимо з назви, коні – це захоплення Анни Миколаївни. Крім того, що вони зображені на її полотнах, тварини супроводжують художницю і у повсякденному житті, а саме у роботі інструктора – коневода-наїзника. Так, професійна діяльність допомагає щоденно черпати натхнення та знаходити ідеї для наступних картин.
Анна Ольшанська народилась у 1985 році у Росії, а саме в м. Острів, Псковської області. Але вже у 1997 році родина переїжджає на постійне проживання до Барщини в с. Луку-Барську.


З дитинства дівчина виявила хист до малювання. І в подальшому поступово та наполегливо розвивала свій талант. Спочатку (з 2000 по 2002 роки) відвідувала гурток малювання під керівництвом художниці Лариси Клюшкіної, а пізніше закінчила місцеве педагогічне училище за напрямком «Образотворче мистецтво» (керівник Надія Іванова).
Сьогодні Анна Ольшанська – самодостатня майстриня, яка пише картини переважно пейзажного та анімалістичного спрямування. Переглянути та оцінити красу її полотен  ви зможете у стінах нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар