вівторок, 4 березня 2014 р.

Дарунки для матусь


    Ось нарешті до нас прийшла весна! Як довго ми чекали на цю прекрасну і сонячну пору. Вже починає пригрівати яскраве сонечко і незабаром почнуть повертатися на Батьківщину перелітні птахи. У цей час хочеться творити прекрасне та дарувати оточуючим радість...
    На початку чудової теплої пори ми святкуємо Міжнародний жіночий день — 8 березня. Всі знають, що на свята потрібно дарувати подарунки від душі і для душі, і особливо приємно дарувати їх, коли вони зроблені своїми руками. Тому хочеться порадувати наших близьких листівкою ручної роботи.  Напередодні свята в рамках засідання гуртка «Дитячі посиденьки»  бібліотекар Бабич Оксана Сергіївна  провела  майстер-клас  по виготовленню вітальної листівки методом квілінгу, орігамі та аплікації. Діти старанно і якісно виробляли весняну квіточку, прислуховуючи до порад бібліотекаря.
    Такі листівки зроблені з любов’ю і від душі стануть найкращим подарунком для їхніх мам та бабусь. А самі учасники отримали весняний настрій та велике задоволення від своєї роботи.




1 коментар:

  1. Вітаю Вас і Ваших читачів із святом весни ! Мені дуже подобається Ваш блог.Молодці!

    ВідповістиВидалити