четвер, 6 червня 2013 р.

У дружбі з природою





  Природа – джерело краси, вона викликає в нас почуття радості, подиву.  Чим багатша, красивіша природа, тим добріші люди, які мешкають там. Природа – джерело пізнання, матеріал для господарської діяльності, зміцнення здоров’я, джерело доброти, піклування про неї, роблять людину добрішою. Потрібно  до неї, бути уважнішими і вона обов’язково віддячить.

     Тому 5 червня у Всесвітній день охорони навколишнього середовища, який проводиться під егідою Організації Об’єднаних  Націй і спрямований на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі до бібліотеки завітали учні 1-го класу ЗОШ №3 на пізнавальний урок  «Будь природі другом».
    Так як школярі вперше переступили поріг нашої книгозбірні, їх ознайомили з роботою бібліотеки, з правилами користування бібліотекою, різноманітністю книг у бібліотеці та бережливого ставлення до них.
    Далі діти мали можливість  відправитись у екологічну подорож  царства тварин і рослин, переглядаючи літературу та відео по даній тематиці, а також прийняти участь у різних пізнавальних іграх.






Немає коментарів:

Дописати коментар