вівторок, 20 листопада 2012 р.

Астрід Ліндгрен житиме вічно! Як і її твори!

          Астрід Ліндгрен – одна з найвідоміших шведських письменниць, чиї  казки та повісті знають в усьому світі як діти, так і дорослі.
          Для того, щоб користувачі бібліотеки більш детальніше познайомилися із творчістю казкарки, 20 листопада в нашій книгозбірні був проведений літературний портрет із учнями 5-А класу НВК-гімназії №2 на тему: «Чарівниця, яка мешкає всюди».

       Діти мали можливість переглянути презентацію, в якій було представлено життєвий та творчий шлях письменниці, розгадати кросворд. Однією із форм роботи була робота в парах, де учні колективно складали пазли та назви творів із розрізаних букв, а також з радістю пререглянули мультфільм "Пеппі Довгапанчоха". Школярі залишали свої побажання: "Якби Астрід була жива, я б побажав її..."
          На згадку про зустріч діти і з яскравою посмішкою  висловили слова вдячності .











3 коментарі:

  1. Подія яка відбулася в бібліотеці мені дуже сподобалась.Там я багато дізнався про життя Астрід Ліндгрен та про її твори.Там було багато цікавих розваг що приставила Оксана Сергіївна.Велика вдячність Оксані Сергіївні!

    ВідповістиВидалити
  2. 20 листопада наш 5-А клас побував на бібліотечному уроці на тему "Чарівниця,якк мешкає всюди".Нам розповідали про життя та твори відомої шведської письменниці Астрід Лінгрен.Також були різні завдання та розваги на цю тему.Цей казковий урок провела Оксана Сергіївна.Велике дякую,Оксано Сергіївно!

    ВідповістиВидалити
  3. Максим Украінцев30 листопада 2012 р. о 04:49

    Я дуже вдячний, що наш 5-А клас запросили до бібліотеки.Нам розповіли про "Чарівницю, яка мешкає всюди." Це була Астрід Ліндгрен. Також нам розповідали про її творчість та життя.На цьому уроці ми також грали у різні ігри та дивилися мультфільм "Пеппі довга панчоха" Цей чудовий урок провела Оксана Сергіївна.За цей урок я дуже їй вдячний!

    ВідповістиВидалити