середу, 13 червня 2012 р.

Подорож у казку


     Бібліотека — одне з найцікавіших місць. Вчителі й учні часто заходять сюди упродовж дня. І не тільки взяти потрібну книжку, а й просто поспілкуватися.

Щодо мене, то я часто відвідую бібліотеку, бо люблю читати. Цим я завдячую нашому бібліотекарю,  Мірчук Людмилі Іванівні. Це чуйна, дбайлива жінка. Саме вона створила цей затишний куточок. Вона любить нас, постійно розказує цікаві та повчальні історії, розповідає про різноманітні книжки. Сьогодні Людмила Іванівна провела з учнями 3-х класів НВК”ЗОШ І-ІІІ ст. №2-гімназія” пізнавальний та в водночас розважальний захід «Подорож у казку», в якому учні брали участь у вікторинах, відгадуванні музичних мелодій, читанні казок тощо. Завдяки цьому заходу учні розширили свій світогляд. Ми вдячні працівникам бібліотеки за те що тут проводяться різноманітні цікаві заходи, завдяки яким ми дізнаємося багато цікавого і можемо провести приємно час у цій чудовій бібліотеці.  
                                               Влада Сітарова, учениця 6 класу ЗОШ№2-гімназії







3 коментарі:

  1. Дуже вдячна своїм читачам за високу оцінку роботи нашої книгозбірні. Ми завжди раді бачити усіх у стінах бібліотеки.

    ВідповістиВидалити
  2. Ви молодці!!! Немає нічого найціннішого, ніж отримати високу оцінку своєї роботи від дітей. Адже вони дуже строге журі.

    ВідповістиВидалити
  3. Дитяча бібліотека залучає дітей до різних розважальних заходів, в яких діти можуть не тільки порозважатися, але й пізнати цікавий світ казок

    ВідповістиВидалити