понеділок, 13 лютого 2012 р.

Кличе в коло гра весела


     Що може бути краще дитячого свята. Адже діти, беручи в них участь, пробують себе в різних ролях, вчаться згуртованості, ініціативності, проявляють свої творчі таланти.

Дитинство - найрадісніша, найщасливіша пора життя, це час, коли з захватом очікуєш чогось казкового і прекрасного, а діти найкращий народ у світі. Саме тому дитяче свято - це завжди яскрава подія, повне безтурботного сміху, дитячих витівок і незабутніх вражень. А яке ж свято без гри? Ігри стали основним заняттям для наших дітей під час дозвілля.   Недарма гру  називають королевою дитинства , адже без неї дітям живеться невесело і нецікаво.

   Тому, для своїх користувачів працівники бібліотеки організували виставку - розвагу «Кличе в коло гра весела» , яка користується великою популярністю. На виставці представлена література з вікторинами, кросвордами та іншими завданнями. Тепер діти не просто вибирають книжки, а ще й відповідають на різні питання та приймають участь у цікавих іграх, програмах, що дає можливість не тільки весело провести  свій час, а й допомагають розвивати спостережливість, увагу, спритність , винахідливість і кмітливість. Відкривати для себе новий світ, незвичайний і прекрасний.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар