середа, 4 січня 2012 р.

Різдвяна кухня


Під такою назвою в бібліотеці організовано виставку-композицію, що присвячена Різдву Христовому, яке не може відбутися без святкового столу.
Різдвяний святковий стіл -це обов'язкова традиція! З давніх пір і до цього дня збереглися правила підготовки такого святкового солу. З покоління в покоління передаються кулінарні рецепти страв, які готуються за старовинними звичаями.
Незабаром ми будемо святкувати Різдво 2012 року. Адже всі дуже з нетерпінням чекають і люблять це свято. Запропонувавши на огляд користувачів таку виставку ми маємо надію, що наші корисні поради та розповіді про святкування Різдва Христового в різних куточках України допоможуть вам зробити свято незабутнім, красивим і радісним.

1 коментар:

  1. Дуже гарна фотографія
    давайте ділитись рецептами куті
    1.зварити пшеницю
    2.додати мак халву
    3.зернята соняшникові
    4.цукру і перемішати зводою
    і все готово

    ВідповістиВидалити