пʼятниця, 4 жовтня 2024 р.

Ці кумедні та незвичайні тварини

  До Всесвітнього дня тварин

🐈🦉🦟🦎, який спрямований на привернення уваги людства до прав тварин🫏🦅🦌 та їх добробуту, і святкується кожного року 4 жовтня🍂, працівники бібліотеки для молодших школярів Барського ліцею № 3 підготували та провели літературну гру «Ці незвичайні та кумедні тварини»🐜🐪🐆🦜.
Насамперед школярів👫 познайомили з роботою книгозбірні🏛, адже для багатьох дітей сьогоднішня зустріч була вперше. Маленькі відвідувачі слухали розповідь бібліотекаря про книги та правила користування бібліотекою. Особливе захоплення викликали книги📚 про тварин🦋🐋🦏🐄.
А далі вони із захопленням відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки, розгадували ребуси, читали зашифровані назви тварин, проявляючи при цьому свої знання щодо світу тварин та розповідали цікаві історії про своїх домашніх улюбленців🦜🐕‍🦺🐈🐁.
Таким чином , приймаючи участь в цьому заході, школярі🧍‍♂️🧍‍♀️👫 розширили свої знання про тварин🐟🦙🐿🪿 та середовище їх існування. А ще більше зрозуміли, як важливо дбайливо та бережливо ставитися до природи, до тварин, проявляти до них чуйність, доброту, милосердя.






Немає коментарів:

Дописати коментар