четвер, 4 квітня 2024 р.

Магія дитячої книги

  Книга

📖 – це важлива частина в житті кожного з нас, адже вона допомагає поринути разом з її героями🧞‍♂️🧚‍♂️🧜 у захопливий світ пригод. Саме про книги📚 та їх дивний та неповторний світ говорилось під час літературної мандрівки «Магія дитячої книги» приуроченої Міжнародному дню дитячої книги,👧🧒📖 учасниками якої були учні 3-В класу Барського ліцею № 2 (кл. кер. І.В.Попіловська).
Насамперед школярі🧒👧 дізнались історію виникнення цього свята та цікаві біографічні факти із життя данського казкаря Г.К. Андерсена, адже саме у цей день народився славнозвісний письменник. Далі маленькі читачі👧🧒 здійснили мандрівку по його казках, відповідали на запитання вікторини «Чи знаєте ви казки Андерсена?». Також працівники бібліотеки підготували для них огляд книг📚 сучасних дитячих українських та зарубіжних письменників наявних у фонді книгозбірні.📖
Дітки👧🧒 одержали багато позитиву та незабутні враження☺️🙃🙂 від мандрівки і від книг. Адже дитяча книга👧🧒📖 є першою сходинкою до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя.









Немає коментарів:

Дописати коментар