четвер, 25 квітня 2019 р.

Ми відповідаємо за майбутнє

У переддень Чорнобильської аварії для учнів 8-Б класу Барського ліцею № 2 у бібліотеці проведено екологічний тренінг-роздум «Ми відповідаємо за майбутнє». Метою,  якого було надати школярам уявлення про взаємовплив людини і природи, формувати навички адекватної поведінки людини у природному середовищі, розвивати екологічну свідомість та виховувати любов до природи.


   Розпочався тренінг з вправи «Знайомство», де школярі розказували про те, що люблять, що вміють та про що мріють. Також визначали правила роботи та очікування від тренінгу. Далі молодь виконувала різні інтерактивні вправи «Закінчити думку», «Бумеранг», «Зворотній зв'язок» тощо.  Для психологічної розрядки  проведе весела вправа «Руханка».
 Далі учасники тренінгу  працювали в групах та розглядали  три основні стихії: «повітря», «вода», «земля».  Кожна група на плакаті  придумувала девіз команди, виникнення проблеми, роль стихії в природі та шляхи вирішення цієї проблеми.
    На закінчення тренінгу, проведений аналіз очікувань та колективне проговорювання слоганів:  «Якою міркою відміряємо ми, такою відміряють нам! Наша планета – наша домівка. Збережемо її – і вона збереже нас».

Немає коментарів:

Дописати коментар