середу, 14 березня 2018 р.

Книга долає кордони

   Читання є одним із головних засобів розвитку особи, здобуття і поглиблення знань. Протягом життя до наших рук потрапляє безліч книжок. Із них є такі, які варто прочитати кожному, хто хоче чомусь навчитися і досягти успіху в житті. Перед молоддю – великий незвіданий світ. І щоб пізнати його, потрібно вчитися. А як можна вчитися без книг? Книги – це надійні друзі наших користувачів. Вони – неоціненні помічники у навчанні. Книги також вчать логічно мислити, відкривають безліч таємниць навколишнього світу.
   Книжкова виставка є своєрідною візитівкою нашої бібліотеки. Саме завдяки їй  розкривається бібліотечний фонд та залучаються нові користувачі. Ми завжди підходимо до організації виставок творчо та оригінально, щоб максимально зацікавити вимогливого читача. Так, у бібліотеці упродовж року буде діяти книжкова виставка-порада  «Книга долає кордони».
    Розділ «Книга відкриває таємниці світу» може зацікавити тих, хто захоплюється історією України, математикою, астрономією, хімією та іншими науками.
    Книги, представлені у розділі «Книга допомагає у навчанні» допоможуть нашим юним користувачам отримати інформацію з природничих, суспільних, економічних та інших наук.
   Для того, щоб отримати відповіді на запитання, які виникають у наших читачів, слід звернутись до відповідного розділу «Книга відповідає на усі запитання».
    Водночас для тих, хто крім нових знань бажає ще охопити нові географічні горизонти, підібрані книги, представлені у розділі «Книги знайомлять з країнами світу».
На виставці, окрім науково-популярної літератури, також представлена художня література, яка може бути цікавою і корисною сучасному молодому користувачу.
Ми маємо надію, що запропоновані книги не просто задовольнять вашу цікавість, а й спонукатимуть до нових роздумів і дій. Тож читайте, навчайтесь, захоплюйтесь та дійте!
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар