четвер, 28 грудня 2017 р.

Новорічний снігопад новинок

Тут справді знайдеться книга для будь-якого вибагливого читача. Так, поціновувачі фентезі та фантастики матимуть змогу зануритись в літературний світ героїв «Гри престолів» від Джорджа Мартіна, «Володаря кілець» та «Сильмаріону» від Джона Толкіна та карколомні перипетії сюжету від українських майстрів жанру Марини та Сергія Дяченків.
 
Сучасна українська література представлена останніми романами Сергія Жадана «Інтернат» та Любка Дереша «Спустошення», а також творами Василя Шкляра «Чорне сонце» та Андрія Кокотюхи «Червоний». Тему трагічних подій на сході Україні продовжує роман журналіста Сергія Лойка «Рейс».

Любителі пізнавальної літератури зможуть ознайомитись з книгою видатного науковця сучасності Стівена Гокінга «Джордж і таємничий ключ до Всесвіту», а також науково-популярними коміксами Джеронімо Стілтона.

Молодші школярі, крім уже улюблених творів Всеволода Нестайка, відкриють світ творчості Юхима Чеповецького та познайомляться з цікавими біографічними нарисами Стіва Джобса, Ніколи Тесли, Коко Шанель та інших.

І це тільки незначна частина з нещодавніх книжкових надходжень бібліотеки. Отож, поспішайте до книгозбірні, щоб першими насолодитись найкращими зразками сучасної літератури. До того ж зимові канікули – це якраз час для приємного читання під теплою ковдрою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар