середу, 4 жовтня 2017 р.

День художника у бібліотеці

Щороку друга неділя жовтня – професійне свято всіх тих, хто впевнено тримає у своїх руках пензлі та олівець – День художника.
 Хтось творить красу слова, хтось звуком, а хтось – кольорами, відтінками, півтонами…
Напевне немає в світі людей байдужих до мистецтва. З малку ми беремося вимальовувати спершу каракулі, потім свої маленькі шедеври. І тут в хід іде все: крейда, олівець, фломастери, фарби і навіть мамина помада. В школі діти вчаться малювати разом з учителем, здобувають перші знання з образотворчої грамоти.
 
  І саме напередодні цього дня,  у бібліотеці відбувся  флешмоб  по створенню загального малюнка «Диво-Країна», а долучились до нього учні 6-Б класу школи № 1 разом зі своїм наставником Разанцевим Володимиром Вікторовичем.   Школярі мали можливість не тільки творити, а й приймати участь у цікавих іграх, підготовлених працівниками бібліотеки.
 
Також, у бібліотеці організовано виставку літератури для шанувальників образотворчого мистецтва «Видатні майстри пензля». На ній знайшли своє місце книжки про відомих світових художників, а також про митців нашого краю. Особливістю цієї виставки є те, що  поряд з нею розмістилися картини вихованців відділу образотворчого мистецтва Барської музичної школи (керівник Олена Разанцева) по твору Льюїса Керрола «Аліса в країні Див». А у вітрині бібліотеки виставлені картини самої Олени Разанцевої та  вихованців художньої студії «Моя кАРТина».
 А також, запрошуємо усіх бажаючих відвідати бібліотеку, помилуватися чудовими картинами, ознайомитися з літературою про видатних художників та прийняти участь у створенні малюнка «Диво – Країна».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар