суботу, 17 грудня 2016 р.

Забави напередодні дня святого Миколая

  
Яке із зимових свят є найулюбленішим серед дітвори? Звичайно, це ж день святого Миколая. Усі змалечку шукають подарунки під подушкою, а вже ставши дорослими - готують подарунки для власних дітей. 
Щорічно при бібліотеці ми підтримуємо проведення цікавих конкурсів та вікторин напредодні свята. Цього року відвідувачами подібного заходу стали учні 2-А класу зі школи-гімназії №2. Діти ретельно підготувались до відвідин Миколая, вивчивши історію життя та розповівши про традиції відзначення свята в різних країнах. Деякі школярі підготували тематичні малюнки та поробки на зимову тематику.


Далі прийшла черга до веселих конкурсів. Маленькі дівчатка спробували себе у ролі ялинок, а хлопчики відповідали за оформлення їх сріблястим дощиком та іншими прикрасами. Конкурс з паперовими сніжинками визначав найшвидшого та найвправнішого хокеїста з класу. Подібних забав було чимало. 
Надіємось, ці конкурси підняли настрій читачам та підготували їх до прийдешнього святкування Миколая, Нового року та Різдва Христового.

Немає коментарів:

Дописати коментар