середу, 17 квітня 2013 р.

Живої природи душа промовляє

     Природа... Така казкова, така тендітна та неповторна. Оспівана Шевченком, Франком, Лесею Українкою, і не лише ними. Вона - жива,  і така багата.


   Раніше люди схилялися перед природою та вшановували її. Зараз людина хоче від неї взяти якнайбільше, забуваючи, що вона - гість на землі. Тому кожна людина повинна берегти її, адже це наш дім. Тож берегти багатство природи - це одне із важливих завдань людства.
     З нагоди  Дня довкілля та Всесвітнього дня Землі в нигозбірні експонується книжкова виставка "Живої природи душа промовляє", яка складається  із таких розділів: "Екологічну освіту - кожному", "Хай розквітають яблуневі сади", Прислухайся... то дзвони лиха", "Природа - вічне джерело краси". Книги, представлені на ній, знайомлять читачів з тим, як саме закони екології працюють усередині живої природи, у взаєминах людини з природою, розповідає про те, що можна і потрібно, а що небезпечно робити в нашому спільному великому домі, що зветься Землею. Також відвідувачі бібліотеки можуть познайомитися із поезіями та творами відомих письменників та поетів, які писали про природу та закликали її оберігати.

Немає коментарів:

Дописати коментар