середу, 8 червня 2011 р.

Аукціон розваг

   У наш час, коли діти і підлітки відчувають значний дефіцит у спілкуванні, бібліотека намагається задовольнити не тільки їхні інформаційні потреби, а й прагне стати місцем інтелектуального і культурного розвитку, центром дозвілля, яке з роками набуває все більшого значення.
Працівники бібліотеки знаходять такі форми роботи з читачами, які допомагають їм вільно спілкуватися, розкривати свої приховані таланти та відпочивати. Настало літо і одним із головних завдань бібліотеки є організувати дитяче дозвілля. Саме з такого приводу  у бібліотеці проведено " Аукціон розваг " з дітьми 5-  А класу , що  відвідують пришкільний табір відпочинку в ЗОШ №3 .
   Дітей ознайомили з відділом абонементу , читальним залом, БібліоІнтернетом, ознайомили з фондом бібліотеки , а також були запропоновані : літературна вікторина, ігри, конкурси, перегляд відео ролика про природу. Звичайно бажаючі мали змогу записатись до бібліотеки . Своєю розповіддю, ми, бібліотекарі прагнули донести до школярів, що книга завжди поруч з нами. Вона наш друг і порадник,  її потрібно любити  і берегти.







1 коментар: