вівторок, 7 червня 2011 р.

Жива душа природи

    Навряд чи знайдеться хоча б одна людина в світі, яка б ніколи не милувалась природним краєвидом, не бажала б поринути у затишну прохолоду лісу, різнобарв’я лук, прозорість озер і річок, не згадувала і не носила в собі протягом всього життя відчуття прекрасного від спілкування з природою. 
Але ми повинні пам'ятати, що запашні аромати квітів, бистрий джерельний потічок, спів птахів  та уся безцінна краса нашої планети потребує пильної уваги та захисту.
   5 червня - Всесвітній день охорони навколишнього середовища. В цей день всі люди  повинні  згадати , що всі ми  живемо на одній планеті, і забруднюючи природу шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам.
    Тому з такої нагоди  у нашій бібліотеці відбулася годинна цікавого повідомлення  на яку були запрошені школярі 3 - А класу ЗОШ №2 . Діти переглядали слайдову програму "Краса нашої планети", обговорювали питання покращення стану довкілля, в ігровій формі було проведене "природнє асорті," яке допомогло виявити знання дітей про навколишнє середовище, переглянули та обговорили мультфільм "На природі", мімікою та жестами показували та відображали поведінку та рухи тварин.
   Для користувачів бібліотеки організована книжкова виставка .




3 коментарі: